ClematisOnline - Klimplanten

ClematisOnline is een postorderbedrijf gespecialiseerd in de verkoop van klimplanten voor de consumentenmarkt.

Door onze specialisatie in klimplanten en de directe contacten met de kwekers kunnen wij u een hoogwaardig assortiment Clematis en overige klimplanten tegen een zeer aantrekkelijke prijs verkopen. Door ons te concentreren op de meest gevraagde soorten klimplanten is het mogelijk de prijs voor u laag te houden en een optimale service te verlenen.

Daar klimplanten seizoensgebonden zijn, zijn niet alle soorten het gehele jaar door leverbaar. Wij vermelden wel alle soorten klimplanten die door het jaar heen leverbaar zijn op onze site zodat u een goede indruk krijgt van ons aanbod en u alvast kunt bepalen welke soorten in uw tuin passen. Wij geven aan wanneer een bepaalde klimplant op dit moment niet leverbaar is; u kunt altijd contact met ons opnemen om te vragen wanneer de betreffende klimplanten weer leverbaar zijn.

U kunt contact opnemen met ClematisOnline via email (zie "neem contact op").

Ons kantooradres is:

    ClematisOnline
    Verhoevenstraat 77, 3818 PL te Amersfoort
    email: info@clematisonline.be (altijd dezelfde dag nog antwoord op uw email)

    ING Bank België: rek.nr. 310-1604752-70
    IBAN: BE60 3101 6047 5270
    Paypal: info@clematisonline.nl
    Kamer van Koophandel: 32131628
    BTW nr.: NL002152282B47

100% groeigarantie:
Daar wij alleen 100% kwaliteitsplanten leveren bieden wij u 100% groeigarantie op al uw aankopen. Op al uw gekochte planten heeft u tot 2 maanden na aankoop volledige garantie. Uiteraard dient u wel na aankoop de op de etiketten aangegeven (en eventueel door ons toegevoegde) aanbevelingen met betrekking tot voeding, standplaats en watervoorziening op te volgen. Schade veroorzaakt door vorst, droogte of juist te veel water valt niet onder de garantie.

Laagste prijsgarantie:
Indien u de klimplanten die wij aanbieden bij een online concurrent goedkoper ziet (aanbiedingen uitgesloten) dan krijgt u bij ons de planten voor deze prijs -/- 10%. U moet dan bij de bestelling aangeven waar u de goedkopere planten heeft gezien en voor welke prijs. Uiteraard moeten deze klimplanten onder dezelfde voordelige voorwaarden verkocht worden, zoals levering binnen 5 dagen en geen minimum bestelbedrag.

Betaalmethoden: 
* Betaling via PayPal-rekening;
* Betaling via Overboeking;
* Betaling via Bancontact;
* Betaling via Sofort Banking;
* Betaling via ING Home Pay / Belfius Direct Net / KBC/CBC;
* Betaling via creditcard (Visa en Mastercard). Creditcard betalingen worden afwikkeld via de beveiligde betaalpagina van onze Payment Service Provider (Mollie). Deze betaalpagina wordt constant door VeriSign getest op veiligheid;Betrouwbaarheid van ClematisOnline:
ClematisOnline heeft de afgelopen jaren bewezen een betrouwbare partner te zijn voor haar klanten. Meer dan 10.000 klanten hebben naar alle tevredenheid bij ClematisOnline voordelig hun klimplanten besteld en bezorgd gekregen.
Voor u als nieuwe klant is er altijd het dilemma of u de online winkel kunt vertrouwen: eerst vooruitbetalen om daarna de goederen te ontvangen.
Bij ClematisOnline heeft u dat probleem niet. Wij hebben het Webshop Keurmerk (zie voor meer informatie www.keurmerk.info). Dit betekent dat onze online winkel gecontroleerd is op overzichtelijkheid en betaalmogelijkheden, maar ook op bijvoorbeeld betrouwbaardheid en klachtenafhandeling.

                   Onze vermelding op sys.keurmerk.info


Clematis Hagley-Hybrid
Clematis Hagley-Hybrid